Att välja bilbarnstol

Hittade min kusin Frida på caféet mittemot Barnbutiken! Väldigt kul & otippat ♥

Idag gick vi in i vecka 35 och har alltså bara 5 veckor kvar till bebis, woho kämpa! Firade detta med att åka ner till Barnbutiken och köpa babyskyddet vi tillslut bestämt oss för. Valet föll på en helsvart Maxi-Cosi CabrioFix (stod mellan den och M-C Pebble, som vi tyckte var för tung (väger 1kg mer) och inte fick samma feeling på (OBS! förmodligen bara en fix-idé från min sida..)) som förutom att vara säker som fan även går att använda tillsammans med vårt barnvagnschassi. Sjukt smidigt att allt funkar med allt och går att fälla isär/sätta ihop snabbt & smidigt. Har en känsla av att krångel med bilbälten, vagnar som väger 1000kg och tar 1 timme att få ur bagageluckan och lyfta runt bebisen mellan olika insatser inte är vad som gör småbarnsföräldrar lyckliga. Ba en känsla som sagt.. Är väldigt nöjd med dagens köp!

3 reaktion på “Att välja bilbarnstol

Kommentera