IDASILEN.se skrivs av Ida Silén. Bloggen har funnits sedan 2006 men på ett gäng olika bloggplattformar och i olika format, i oktober 2009 flyttade bloggen hit – Den nuvarande designen är skapad hösten 2014 tillsammans med Toki!
IDA? 30 år gammal (ung?) och sen våren 2012 mamma till April. Bor söder om söder som vi säger i Stockholm. Född i Enköping, men uppväxt på Gotland och bor sedan 2006 i kungliga huvudstaden.
Äger och driver ögonfranssalongen Saint de Lucy och jobbar också för Out of Office där jag ansvarar för all personal och den operativa driften. Sysselsätter mig i övrigt med att vara fåfäng, laga & äta god vegetarisk mat, dricka champagne när helst tillfälle ges, umgås, nattsudda lite på stan när det är möjligt eller kanske bara sitta hemma och mysa med min lilla fina familj i evigheters evigheter.
Går igång på feminism, politik, djurens rättigheter, miljöfrågor, att krossa rasismen och all annan skit i samhället! Samt allehanda frågor och funderingar kring barnuppfostran, såklart. Välkomnar diskussioner i kommentarsfältet men tar mig friheten att radera påhopp och elaka kommentarer. De drar ner stämningen och är meningslösa. Kom ihåg att yttrandefriheten inte innebär att man har rätt att skriva vad man vill var man vill. Jag har alltså ingen skyldighet att upprätta plats åt folk som vill mig illa. Ja, så var det med det.
I bloggen blandas det vilt mellan vardagsfix, barngrejer, fina bilder på allt möjligt, djupa tankar och ytligt tjafs. Smått & gott från the bright (och ibland very dark) side of life. Hoppas att ni gillar det!
Har du tankar, åsikter och idéer kring bloggen? Kontakta mig via kontaktformuläret nedan eller på: ida@idasilen.se